Vattenskada i badrummet

När jag vaknade för några nätter sedan och skulle gå på toaletten var det vått på golvet. Jag fick panik och trodde först att jag lämnat en kran öppen, men det hade jag inte. Efter ett samtal till hyresvärden som snabbt kom på besök visade det sig att jag drabbats av en fuktskada, eller snarare att grannen ovanför fått en och att det läckt in vatten hos mig. Hyresvärden behöver renovera badrummet så jag kan bo kvar, och igår var hantverkarna på besök. Under tiden de arbetar ska jag bo hos några kompisar, eftersom det i princip är omöjligt att bo hemma utan badrum. Jag vill ha ett badkar och försöker övertala värden att installera ett. När det inte är en bostadsrätt får jag ju inte bestämma helt fritt, men jag håller ändå tummarna för att de går med på mina önskemål!

Badrum med badkar