Så klarar du julen

Jag är, som ni förstått, väldigt intresserad av ekonomi. På måndag är det december och den månad som omsätter mest pengar i den svenska handeln, utan konkurrens. Det är den månad vi konsumerar mest mat, shoppar mest prylar och kläder.

Det här innebär såklart att det blir ebb i plånboken. Många familjer får svårt att klara av julfirandet och vardagen. Vill de inte dra ner på något finns alltid smslån. Ett smslån är en mindre summa pengar, ofta några tusen, som lånas ut med kort löptid. En enkel lösning på problemet en månad när många familjer behöver lite mer fickpengar. Sedan går det att snåla i januari och februari, det är bättre så anser jag. För er som tycker att det verkar intressant med smslån så ansök enkelt här.
ythrhd
Det är mitt snabbast och mest konkreta tips för er som inte vill dra ner på traditionerna under julen. Annars är det att spara in på klappar eller mat som gäller. Ni kanske inte behöver alla sillsorter? Barnen kanske inte behöver 20 klappar var? Det går att dra ner på saker inför julen, men många är inte beredda att göra det.