Ryktet sprider sig!

Mina tips till min mamma, att välja en bank med hög ränta istället för att spara i fonder, har nu av någon lustig anledning spridit sig som en löpeld i min familj. Igår ringde till exempel min farmor, som då och då faktiskt läser min blogg, och frågade mig mer om hur hon skulle spara sina pengar. Precis som till min mor sa jag alltså att det är banken med den högsta sparräntan som gäller om man vill ha det bästa sparandet. Det verkade som hon nu har följt mitt råd eftersom hon skickade ett sms och tackade mig för hjälpen imorse.

Men förutom min nya karriär som sparrådgivare till min familj har jag på senare tid också gjort en karriär inom ett annat fält. Jag har nämligen blivit helt såld på att klättra inomhus, vilket jag gjort med Conny som är en av mina bästa vänner. Vi har de senaste veckorna träffats klockan 19.00 efter jobbet och begett oss till en klättringshall som inte ligger långt ifrån där vi bor. Efter att vi är klara med klättringspasset så brukar vi gå hem till mig och äta tonfiskpasta, vilket verkligen är en favoriträtt för oss båda.

 

Tack och hej leverpastej! Nu ska jag gå hem till Malin och titta på filmen Three Amigos!