Nyttja ROT-avdraget

Många av mina nya vänner här i Stockholm har lärt sig att jag är intresserad av ekonomi. De har därför börjat fråga mig om ekonomiska råd, vilket jag tycker är jätteroligt. Idag var det en vän som bjöd mig på fika hemma hos henne och ville ha tips på hur hon skulle kunna renovera badrumet så billigt som möjligt. Tyvärr så vet jag om att det förkommer en del fusk inom hantverkarbranschen. Därför är det här ett av få tillfällen som jag inte vill jämföra kronor och ören. Istället tipsade jag henne om att kontakta Dåderman. Det var de som utförde renoveringen hos mig vid vattenskadan. Jag uppfattade de som pålitliga, erfarna, noggranna och prisvärda hantverkare. Detsamma har jag hört av andra med erfarenhet av det företaget. Förutom det tipset, så uppmärksammade jag vännen på att hon troligtvis har rätt att nyttja ROT-avdraget. Ett skatteavdrag som många har hört talas om, men som ändå är värt att påminna om.