Long time no see

Hej hopp alla sockertoppar!

Det var längesedan jag var inne på bloggen och gjorde en uppdatering. I ärlighetens namn höll jag inte ens på att komma in eftersom lösenordet var som bortblåst.

Nu täckte jag ta tag i det här med bloggandet igen och jag hoppas att ni är sugen att följa med mig i min vardag.

Så, vad har hänt sedan sist? En hel del måste jag säga. Det största och viktigaste är nog att jag bytt jobb och flyttat. Jag jobbar nu på en av de svenska storbakerna. Ett jobb som passar mig som fisken i vattnet med tanke på att jag älskar ekonomi.
Jag har även lämnat min födelsestad för huvudstaden. Det var lite vemodigt att lämna Mölndal och alla mina vänner. Mölndal är en fantastisk stad att växa upp i och har format mig till den jag är. Ni vet att både arv och omgivning påverkar eran personlighet?

Hursom helst så har jag bott i Stockholm i lite mer än ett år. Jag trivs bättre och bättre för varje dag som går. Det tog ett tag att lära känna nya människor och att hitta i staden. Jag har supersöta kollegor så de drog med mig på AW och gjorde verkligen att jag kände mig välkommen.

Stockholm har ett rykte om sig att vara en kall stad där det är svårt att lära känna människor men det tycker jag inte att det är. Det är nog lättare att lära känna folk här än i en mindre ort där alla redan känner varandra. Det är trots allt få som verkligen är födda i Stockholm, så det är många som befinner sig i samma situation som jag och är på jakt efter nya vänner.
dhjd