Jag lyckas då med det mesta

säkerhetsbälteEn fråga, hur många av er har någon gång haft sönder bilbältet i er bil? Nu menar jag inte bältet i en gammal bil eller någon av de mekaniska delarna av bältet, utan jag menar verkligen själva BÄLTET……

För mig så ska detta vara mer eller mindre omöjligt så länge bilen inte är 100 år gammal men på något sätt så lyckades jag med det idag. Kan inte fatta hur det gått till….. Jag kan ju tänka mig att detta kan hända om man bor i typ Sahara eller liknande platser där man mer eller mindre kan koka ägg på bilhuvarna. Då kan jag tänka mig att bältet liksom torkar och blir skört, men det är det ju ingen risk för i Sverige direkt.

Ja ja, hittade i alla fall säkerhetsbälten på Mekonomens hemsida så jag kan fixa till detta. Ska verkligen fråga på verkstaden sedan hur ofta sånt här händer 🙂