Inte billigt att tanka båten

Ibland har jag kommit i en situation där jag behöver låna 2 000 kr direkt för att kunna tanka båten (en rätt så ny Flipper). Jag lånar båten av mina föräldrar och för att få låna den måste jag betala bensinen själv, och anledningen till det är att båten drar väldigt mycket bensin. Det är en väldigt stor båt men jag älskar att åka runt i den med vänner och bara softa.

Det har då hänt att, när vi åkt i Stockholms skärgård, så har vi åkt så mycket så att tanken nästan har blivit tom. Det här innebär att vi har åkt upp bensin för 2 000 kr vilket inte är särskilt bra eftersom att jag inte har så mycket pengar. Om vi dessutom vill komma hem måste vi ha ytterligare pengar för att kunna tanka, och förhoppningsvis lämna liter bensin kvar till mina kära föräldrar.

Jag har då fått ta ett mikrolån som ett sätt för att låna pengar för att kunna tanka båten igen. Har kört via Smsfinans.se ett par gånger, och tycka vad man tycka vill om smslånebolagen, men det funkar och jag känner att det inte kostar så mycket. Jag längtar verkligen till den dag då jag tjänar så mycket pengar så att jag kan åka båt utan att behöva låna pengar till bensin. Min ekonomi tyngs verklighet av den här båten, men jag älskar att åka runt i den står jag kommer att fortsätta med det att trots att jag egentligen inte har råd.