Hur man sparar pengar på mat

I Stockholm är det dyrt, faktiskt. Det mesta kostar mer än på andra ställen. Kollektivtrafiken, maten och hyrorna är höga i vårt kära lands huvudstad. Jag har dock lärt mig några saker som gör att jag kan spara pengar på mat, och tänkte dela med mig av de tipsen. Först och främst gäller det att planera inköpen. Det är relativt tråkigt men genom att göra en veckomeny vet man vad man behöver och köper inte för mycket. Det andra man ska göra är att äta enligt säsong, för det gör att råvarorna blir billigare. Det sista tipset jag kan ge är att göra storkok och frysa in några matlådor av varje rätt. Dem kan man antingen ta till skolan eller jobbet dagen efter! Jag hoppas att jag på det här sättet kan lägga över mer pengar på sparkontot så att jag så småningom kan köpa fastighet här i Stockholm!

Sparris och kött