Hjälpte mamma

I förra veckan pratade jag lite om mitt lån och annat som inträffat. Men i det här inlägget tänka jag att jag istället skulle prata om mitt senaste fynd, nämligen en bank på nätet som erbjuder otroligt bra ränta.

Det hela började med att min mamma kontaktade mig angående att hon hade lite pengar som hon inte visste hur hon skulle investera. Jag lovade henne att titta upp det hela och började dagen eftertåt att göra lite research i frågan. Jag kom snabbt fram till att det absolut bästa och säkraste sättet att investera sina pengar på var att försöka hitta en bank med så hög ränta som möjligt. Alternativet skulle istället vara att investera i fonder, men om man inte har någon kunskap om detta innan så blir det mer eller mindre en rouletteliknande investering. Dessutom så riskerar man ju att förlora precis allt om företagen som fonden placerar i skulle gå omkull.

Så, jag ringde till min mamma och sa att hon skulle Spara pengar i en bank med hög ränta. Tillsammans hittade vi en på internet som erbjöd otroligt bra avkastning och dessutom hade bra service.

Det var mitt ekonomimeddelande för denna gång! Nu blir det snart lunch med Pelle!