Fy fan säger jag bara!

Jag blev verkligen helt mållös när jag såg bitar av ett klipp från Brottscentralen! Det handlade om en tjej som efter nio månader springer på sin våldtäktsman på gatan!

Hur reagerar man på en sån grej liksom?? Helst hade jag ju velat skrika rakt ut och börja slå honom allt vad jag kunde. Men tyvärr så tror jag nog att jag bara hade blivit helt handlingsförlamad, tror inte riktigt min hjärna hade kunnat fatta vad jag egentligen såg.

Nu kunde jag inte se hela klippet för jag var upptagen, men jag hoppas verkligen att hon ringde polisen om hon inte kunde uppge vem det var när hon gjorde anmälan. Och jag hoppas verkligen hon gjorde en anmälan!

Som sagt jag är helt tagen av detta, att utföra en våldtäkt på någon, oavsett ålder och kön, är verkligen inte ok och det mest fruktansvärda någon kan göra mot en annan människa enligt mig. Det är verkligen att förnedra och förstöra en människa.

Usch, fy vad upprörd jag blev nu!
våldtäkte