Fortfarande ny i Stockholm

Efter min flytt till Stockholm har mycket hänt. Det är alltid svårt att komma in i en ny stad, men jag har haft tur som hittat bra vänner och arbetskamrater. Det bästa man kan göra för att känna sig mer som hemma är att utforska sin nya stad och lära känna platsen man valt att flytta till. Något jag gillar just nu är att promenera eller cykla och upptäcka olika delar av vår fina huvudstad. När jag är ute håller jag ögonen öppna efter roliga inredningsbutiker. Att skapa ett nytt hem tar ju trots allt tid och jag inreder fortfarande min lägenhet. Sådan tur jag har som hittat en vän med samma intresse. Vi kan sitta en hel söndag i soffan med en kopp te och titta efter olika saker till lägenheten på Kitchentime.se. Det ger inspiration att se hur man kan göra om hemma och vilka prylar som passar just mitt kök. Nu letar jag efter nya koppar och funderar på att köpa mig en servis i en blå färg. Det skulle passa himla bra in.

Koppar i blått och vitt